Tuesday, April 2, 2013

Let it Go

Saat indah bermula kurasa bahagia cinta yang lama terhenti berputik kembali. Ada yang menghampiri ku tidak peduli. Cinta ini cinta gila. lalalalala blabla


haha.

entah call siapa tadi terngiang ngiang lagu ni.

Sebenarnya wa seorang yang memang sangat lemah dan mudah lalai. Jadi adalah jalan terbaik supaya jangan ada langsung perkataan cinta yang wujud dan terlakri di hati. Orang macam wa ni tak reti bahagi masa untuk banyak banyak perkara dalam satu masa. Kalau wa main henpon reply message atau main game pun telinga wa dah tertutup rapat mata guwa dah terpejam, umpama macam kau cakap dengan kerusi lah kalau cakap dengan wa kan. Sama jugak dengan bercinta ni. Kalau hati wa dah indah dan ada love love di kepala, wa dah takleh fokus dengan benda lain. Diri sendiri penat pun wa lupa. Kalau bergaduh pun wa tak lalu makan. Kalau wa pergi kelas pun wa piker love love love lagi. Kalau wa buat kerja opis pun love love lagi.

Ape jadah guwa jadi macam ni nih???


Assalamualaikum wbt,

saya Hapejah ingin kembali kepada diri sendiri. Wahai cinta, pergilah jauh dari pintu hati saya.
Tolong jangan ganggu lagi, boleh?

Fokus hapejah fokus!!. jerit sampai nampak anak tekak tapi tak keluar suara. ^ ~~~ ^. pon bolehh...
Banyak sangat berangan hapejah nih.

I must Go. My planet needs me. 

ahahahaha!! comel .

p/s : Alhamdulillah, terima kasih Allah.

No comments:

Post a Comment