Saturday, February 23, 2013

crazy for d.i.y crafts

haih..

sangat inspiring.

nak buat something d.i.y and crafts yang cute cute comel comel macam ni tapi x ada masa.

oh please kenapa jantung aku berdegup kencang macam nak malam pertama pulak nih bila tengok semua benda yang comel comel gila bagai nihhhhhhh??????


aargh.. 
 
1. glass crafting. haaaaaaaaaargh. kau hade??


 2. friendship card. D.I.Y ya! haaaaaaah. boleh je nak buat tapi dah aku pemalas ekekek


 3. this is a box with full of crafts thing. gila kau! jelous adoiyai!!!

 4. ini pulak kad nak bagi dekat buah hati kau. see that?? comel gila hadoi. 

5. hah.. ini kasut kalau bahasa kampung aku. kalau bahasa jiwa bangsa.. ini adalah sandal atau selipar. see that? buat sendiri. hadoi....


 6. ini paling comel untuk malam ni. teloq ayam yang punah retak dah jadi teloq dinasour.
kau had0 dinosor?? tak hado


ok.
T_____T
I WILL BE CRAZY..
JERIT JERIT JERIT
DALAM HATI
WUWUWUWUWUWUW...


boleh jadi mereng dan mental macam ni.

i need space space space

 tolong cpr sekarang boleh?

*PENGSAN*

ok bai.

No comments:

Post a Comment