Sunday, September 9, 2012

aku datang kepadamu.

assalamualaikum

it was amazing when we have a true love friends.

saya ingat bila umur saya meningkat ni saya perlu keseorangan.

banyak benda nak kena kejar. kerja . study . duit . family .

whoaaa

kalau cinta pulak asyik lepak dating dan habiskan duit untuk cinta sahaja.
huh

kalau cinta lari? terpaksa lah jadi mental kejap. lonely betul. sms pulak dengan SIMISIMI. huhuhuhuhuh!! grr

bagi saya sekarang bukan masanya sudah nak enjoy macam dulu-dulu.. nak shopping . nak lepak kat kedai mamak gelak berdekah-dekah macam dulu-dulu lagi.

memang lah. saya amalkan. balik kerja. duduk rumah diam-diam. baca magazine SOLUSI
lepas tu terus tertido. bangun pagi pergi kerja pulak.
kawan-kawan msg call ajak keluar semua tak reply. kalau reply pon "sorry.. pijah xjoin kot" huhuhuhu
ooooooooooooooooh
memang tak boleh lah mak ayah.
huhu

rasanya bahagia lagi kalau saya ada kawan.
saling menemani
saling memahami
saling menyayangi
saling mencintai
saling bergaduhi. *gomol-gomol ciom-ciom sepak-sepak lempang-lempang semua boleh buat. kau ade? grr

sebenarnya saya memang pantang kalau hidup sorang-sorang ni.

er er er
terima kasih sebab kembalikan hidup gua kawan-kawanku.
i owe u one thing.
a happiness of life.
oleh itu.
bermula hari semalam.
aku katakan begini. "buang terus cintaku jauh-jauh ke dalam laut! aku tak perlukan kamu lagi paham. pergi jauh dan jangan kembali...byebye tata titi tutu." 


notakucingkukucingjiran: Ya Allah. Panjangkan umurku. Tetapkan imanku. Luruskan jalanku. Bantulah aku. Kasihi aku. dan Rahmati aku.

Berkawan tak semestinya aku tinggalkan tuntutanMu. Terima kasih Allah Taala.

Genap umur gua 25 tahun. bagus-bagus. saya rasa saya makin TUA makin COMEL kowt. wakakakakakakakaka

oke bye2. have a good day semua. :)

No comments:

Post a Comment