Monday, July 23, 2012

Ramadhan 3

Assalamualaikum.

Alhamdulillah...
dah 3 hari berpuasa kan! tapi masjid atau surau sekarang belum jejak lagi  . hewhewhew. sebelum puasa hari tuh bukan main kencang lagi sembang nak cukup kan terawih sepanjang ramadhan. biase lah kan. niat dah ok. teringin betul nak balik buka puasa dengan mak kat kampung. alahai....... :'(
hari pertama puasa bukak sorang - sorang. sahur pun sorang-sorang.
sebagai seorang wanita normal, aku ada rasa sedih pilu jugak lah bila tengok kiri kanan oh there's nobody but only me are eating alone so lonely.

huh........

hari ni nak goreng maggi pedas okeh slurp oke sikit-sikit sudah bayangkan maggi kang makruh

k bye.
:)

No comments:

Post a Comment