Monday, July 16, 2012

11pm

dah pukul 11malam.
ngantok ya amat. ehhhh??? selalu waktu ni dah lelap dah. tengok kiri kanan. oh..patutlah semua masih kat bawah. *P hmmmm

dah nak dekat sebulan dah aku kat tempat baru. alhamdulillah. dah boleh adapt that environment plus plus hepi plus gediq
otak sekarang ni makin tua makin slow plak. mulut pulak lancang aja sebut "bongok kau bongok"
eh oke dah ngantok ya amat ni

err aku sekarang dah takda teman nak berkasih sayang
jadi selamat kembali ke dunia blog.

*bagi aku dunia belog aku ini adalah dunia...cakap tolang-tolang dan gelak tolang-tolang*

ok bai..

:)

1 comment:

  1. eh cik pijah, environment baru??? di manakah tmpt baru itu??

    ReplyDelete