Saturday, February 25, 2012

Hari hari yang berlalu

Assalamualaikum.!

hi ols..
sebenarnya feeling tak berapa baik. serasa macam nak pecah telaga ayaq mata ni..uuuwwuuwu

oke..
pagi ni masuk ofis .. alone. ya.. semua orang dah pergi bercuti. but i am not! cannot be at anywhere. cannot buy anything. cannot eat steamboat grill seoul garden! ehek mengidam oke tapi.. sebagai anak yang sudah menginjak di pengakhiran remaja. tutup! tutup semua keinginan hati itu!

oke dah merah sikit hidung ni..alalala terharu dengan diri sendiri ni hahak. oke sambung

my Life has totally changed...

aku sekarang..
bangun 6 pagi pergi kerja dan pulang pukul 8malam dan tidur pukul 10 malam.hohoho
aku sekarang...
makan nasi goreng telur makan meggi pecah telur makan nasi order air suam dan lalu sebelah shopping complex Jusco hanya mampu menjeling membayangkan kedai Kitschen sahaja..

masa depan itu penting.
setiap orang berlainan cita-cita dan keinginan nya
tapi bagi aku..

biarlah hidup aku sederhana,..
biarlah gaji yang dapat itu tak seberapa..
tapi pekerjaan itu adalah kehidupan aku.
aku cuma.. inginkan suami penyayang dan anak-anak yang ramai.
cita-cita daripada dulu adalah nak jadi isteri solehah kot!!wakakaka.. oke gelak la 

"mak apa no akaun tabung haji cek"
buku tu dah lama rasanya tak diupdate.
tak pernah langsung dulu ambil tahu apa guna tabung haji.
mak masukkan aku keluarkan. gitulah gayanya. haih
dah 3 tahun tak diisi tabungnya.
dah sampai masanya sekarang untuk aku update kembali buku tu..
kalau simpan dari sekarang..
sekurangnya pun lagi 20 ke 30 tahun lagi baru aku dapat pergi Haji..
Ya Allah.. panjangkan lah umur aku..

jadi sekarang
'tolong la jangan ajak saya pergi holiday please!!! saya tak menahan nak mengikut ikut plus sedih gila sebab kena tinggal huhu. ;( eh lempang kang. sedih pulak'

pelik rasanya ni. rasa macam.
dah semakin
tua
kah?


anyway
aku cuma ..
tak suka duduk sorang2 macam ni! nak balik kerja kat kampung boleh??!!!!

No comments:

Post a Comment