Friday, January 6, 2012

workaholic?nop

Assalamualaikum..

Hi ollllsssssss

update laju laju.

malasnya nak siapkan kerjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

oke dah.
bye2..

em jap2.
hari ini aku menghadap blog dari pukul 12tgh tadi sampai skrg. walllllaaaaaaah!
syabas bete syabas.

dan hari ini juga bilik aku ditandang seseorang..dan selepas itu..dan.. soksek soksek.. ko nak tauu..kawan kita sorang tu dah takde..
itu diaa manager kita (ala...manager tuuuuu... alaaaa yang tuuuuu) dah resign 24hours.......

erk????

dan selang 10 minit pulak bilik aku ditandang lagi oleh seseorang lain dan...soksek soksek.dan,..dan... dan...
mengatakan manager kita tuuuuuuuuuuu kena terminate 24hours!!

huaah????

syabas bos . syabas. syabas. syabas.

ahahaha. diam kejap boleh tak. bising je ko ni sibuk nak monolog!<--marah kepala sendirik. isk cian kepala.

damn. fikir..fikir...fikir..tenung..tenung..tenung..
apa nasib ku pulak selepas ini. aaaaaargh.

oke habes sesi luahan bukan sesi ngumpat. eh. LOL
oke bye. sambung kerja nanti kena terminate.
argh!psikonyaaaa

2 comments: