Monday, September 12, 2011

Buah hati pengarang jantung saya

hi.

rasa nak post kejap.

mak telepon tadi.

"oit. mak dengan ayah ni. tengah beraya"
"raya:??"
"ha. ghaya kat kfc. hehehe!"
"ghaya kat kfc?haha" kerut dahi 1cm
"ghaya posa 6 ni..."
oh.
"hehe. selamat hari raya.. mak! ayah!" alhamdulillah.


buah hati pengarang jantung saya. Pn Ramlah & En. Yahaya.
semoga mak ayah sentiasa dirahmati dan diberkati Allah SWT
Allah Maha Pengampun dan Maha Penyayang,
Semoga setiap dosa mak ayah diampuni dan amalan-amalan mak ayah diterimaNya.
pijah sayang both of you. pijah yakin dan percaya amat. mak ayah sangat bahagia.
Selamat Hari Raya... 
[ ^ _ ^ ]
loves. pijah

Wednesday, September 7, 2011

06092011.

hola..

hepi beday to you..
hepi beday to you..
hepi beday to ... piiiijaaaaaaaahhhhhh


haha~ anoyink gila aku nyanyi untuk diri sendiri nih~


oke lah. takpe2.. dah besar dah tua... takyah la nak mengharap sangat hadiah2 wish2 bagai ni.. toi dak..
untuk tarikh hari ini.. 06092011. terima kasih MAK. sebab lahirkan cek..
kecik-kecik dulu memang kuang hajaq gila then mak selalu cakap macam ni " hang tau dak mak hujung-hujung nyawa beghanak dekat hang dulu. kalau tau hang nak uat pangai cenni picit hidung tu sampai mati pun takpa " her her her...  tapi mak tak buat pun kan.. ;) mak belai. mak tatang. mak cari rezeki. suap makan..
terima kasih Mak. sebab bersabar dengan perangai anak mak yang sorang ni... dah tau dah sekarang betapa besarnya pengorbanan yang mak dah taburkan. dah faham dah kenapa dulu mak nak picit-picit hidung anak mak sorang ni huhu.. terima kasih mak.. untuk dari cek umur 1 hari sehingga hari ini.. sebijik sejibon dahh macam mak!! ;p

i love u.. Pn Ramlah~!!

okela malaih dah nak tulih . heeee~

semalam 12.30am. sepatutnya ai am the new one. the happiest. tp





itulah~ nangies lagi an.
malas dah pun nak cakap pasal dia ni.
so. tutup buku.


happy. pijaaah~! <--eyh jap. ***nyampah laks nak belakon hepi ni****

Monday, September 5, 2011

butakan mataku. hatiku. bekukan jiwaku. perasaanku. dan diam.

hi korang! amacam raya. best an! bina perot. yeayh! serrius . aku sangat gembira...

[ ^ _ ~ ]

unless and untill he loves you he cant live without calling you or text you ...if there is a chance ..
this is true isnt it. aku dah cakap sebelum nie. percintaan jarak jauh aku ni mesti akan ada masalah. aku dah cakap. aku takboleh bercinta dalam keadaan macam ni. aargh!

please. i dont want to be in love. again. anymore.

esok is my birthday. aku bukan budak kecik untuk disambut dan dibuat berday party. tapi apalah salahnya kan kalau nak buat pun huhuks. erm aku terlalu inginkan sebuah perhatian untuk dibawa jalan-jalan tengok zoo. huwaaa~!

i tell you. aku suka zoo lah!!. oke? ;p

dah lah,,.. bye~!

*i hv to be true to myself. kadang-kadang menangis sebab terlalu kesiankan diri sendiri. selalu marah macam ni "apasai hang bodoh sangat!!!!" <--marah diri sendiri lah nie.. ngok kan. kalau betul he loves me...dia takkan biarkan aku macam ni. kowt. yeps. i'm the stupid. haiiih*

--sory a korang kisah cinta lagi hahaks ;p. seres taleh tahan la. huhuh. oke babai.--