Sunday, April 3, 2011

i.. have the time of my Life..

sukanya dapat duduk rumah bila hari weekend. hilang terus semua stress walaupun esok lusa nak test. oh ha cakap pasal test, 22nd april ni dah start final exam. uvwaaa~! excited ke sedih tu haha kompius pulak. takut sangat, banyak nota tak baca, kelas pun banyak ponteng.. seres2 takut semester kali ni. nampaknya kena struggle sungguh untuk final. *aish... kuat!kuat!

teringat semalam tido.. mimpi berbagai-bagai jenis yang keluar haha. yg best sekali, saya mimpi tengah menari. ex bos saya En. hairul tu nak pergi mane tah kat airport. jadi kitorang yang anak-anak buah die pergi la hantar secara beramai-ramai., tapi entah macam mana lepas tu tiba-tiba ada lagu *Have the time of my life* berkumandang dalam airport tu. pastu terus die tarik tangan aku, dan kitorang menari. hakakakak~!! bughok sunggoh mimpi cenggitu.. tak best langsung menari dengan bos. ade ka patot huh. kalau mimpi menari dengan *tut*(sayang) baru tido meleleh air lior muaaahehe.


ini ha video tuh. best ouh.lebih kurang cenni la aku menari semalam. iew!*

notaKun chan ;>> best lagu ni. sebelom kuarnye si sape name kumpulan penyanyi tu.. em black eyed peas ek . ha.. lagu ni dah femes dulu-dulu.. swit cgt. tak dapat menari cemtu dapat mimpi pun jadi huvwah! haha~ eh2 nak mimpi sekali lagi tapi dengan botak pulak . amboiii~!

8 comments:

  1. akak plak hujung minggu masa utk mengemas rumah. keluar pun tiba nak petang tu.

    ReplyDelete
  2. mimpi putera raja dtg meminang..hahhaa

    ReplyDelete
  3. hekhek~! bangun2 dah jadi kodok balik. dalam mimpi jadi permaisuri muaha~

    ReplyDelete
  4. next tym mmpi r kena patuk ular...baru bestttt..esknya trus de org msuk minang :DD

    ReplyDelete
  5. @nurelle ~> muaha! kawen terus owk.. ;p;p;p;p best best.

    ReplyDelete
  6. @lemongrassbeam ~> haha. taktau nape lately ni pijah asek mimpi yg bukan2. dasat owh mimpi muehehe...

    ReplyDelete