Monday, April 25, 2011

come & hold my hand...




Kuatkan Semangat pijah..

badan dah lemah-lemah.
letih.

ai need you.you.you. to hug me tight~

huhuh.
sikit lagi belajar, lepas ni stay kampung. duduk dengan mak. owh heaven!

aku dah berapa hari cuti.. risau sangat dengan exam. sekarang ni risau pulak dengan bos. ah!mati...

oke chow.

actually aku pening lalat dari semalam . sebabnya menangis smpai bengkak bijik hidung!
dah bye!!!



 muehehehe..............

muka cedih ciyal..
macam tahi. bebucuknye..~!



oke abaikan gambaq sengal ni. operasi merasmi webcam notebook baru muaha~!

8 comments:

  1. errr. Kodok, soryla kalo aku wat ko terasa yang aku komen ko pasal nak naikkan traffic aku.
    Dulu aku ada gak pk camtu.
    Sebab aku tengok syok je orang wt cmtu.
    Tapi sekarang bukan lagi.
    Aku komen kat entry blog yg aku bebetul suke.
    Thanks for ur advice.
    And hope ko da ta pk bebukan lagi.

    ReplyDelete
  2. cik kodok, berusaha!

    btw, u've been tag for one lovely blog award :-)
    http://odisiaurora.blogspot.com/2011/04/one-lovely-blog-award.html

    ReplyDelete
  3. cik princess ~> thanx~! [^ _ ^]

    ReplyDelete
  4. milah ~> eheheh. seriously aku rindu ko...huhu.

    ReplyDelete
  5. lemon ~> erk.. sori kalo ko terase alamak.. huhu. aku tak tujukan kepade sesiape, just put a comment.. erm pape pun tenks sesangat. kip in touch ea. sayang kamu.

    ReplyDelete
  6. chempaka ~> thanks so much! tag???? huhu

    ReplyDelete