Wednesday, March 23, 2011

menghitung hari

aku betul-betul menghitung hari untuk kaya.
huhuu............................

oke salah. jangan jadi hamba kepada duit.! nanti hidup binasa. tapi sekarang semuanya nak duit. macamlah aku ni cop duit wahai tokei kedai. mintak kurang pun kedek!eh? salahkan kedai plak huhuh.

sekarang musim mengawan kan. heeehe mioww! orang sibuk kawen aku pun sibuk nak kawen gak. huhu.
gataaii. ;p ;p ;p
best tak berjalan tepi pantai sambil berpegang tangan?> saya tanye awak-awak semua lah. huhu
best lah!! ehek~
tolong give me more time . i have to do so many things. rasa macam sesak sangat dengan waktu yang bergerak sekarang nie. sesak nafas. anyway aku sempat jugak pergi bercuti wahaha~.
oke nak sambung wat keje..
ari ni stay opis. banyak nye keje kau wahai pijah!bangun!jangan tido! keje banyak nak senang-lenang macam orang lain plak huhuu..

itu sayang. itu orang. ehehehe witwit!

ohya. tahniah kepada mmy little hensem bro dengan result spm beliau. kak tau hang sedih.. tapi bersyukur dengan apa yang dah disuratkan. jadikan benda tu sebagai pengajaran. lain kali jangan main-main lagi. mana tau ada hikmahnya. you deserve to go far. kitorang semua dah cukup bangga dengan hang bro. so, jangan sedih. bangun! berdiri balik.! setiap orang ada puncaknya sendiri. come on boy.. tetapkan impian tinggikan semangat.. ada lagi jalan lain cuma mungkin lebih jauh sikit..
er actually aku pun sedih gak ni huhu... itulah. orang cakap. kita jangan terlalu menaruh harapan yang tinggi. semua orang menaruh harapan yang terlalu tinggi untuk ajiq. lagi-lagi ayah. dan aku tak suka dengan cara ayah bagi respon pasal result ajiq tu. tolong .dia dah buat yang terbaik dah ayah..kita kena belajar terima hakikat. result dia taklah seteruk mana. kalau nak masuk matrik pun lepas lagi. cara ayah salah. tapi tak boleh jugak salahkan ayah. mungkin tu cara ayah nak menutup rasa kecewa die.  sedih. ;(

oke lah korang.
bai bai .

notakunyangbahagia: rindu dan jalan-jalan di blog lama.  eheh;p

3 comments:

  1. bila nak jalan2 pegang tangan dengan kak gebusss?? hahahha.... (^^,)❤..

    ReplyDelete
  2. ahahah. leyh jerw. tapi nanti en. T nyeles. muahehe

    ReplyDelete
  3. bilakah waktu itu wahai sayangku?hehehe :P

    ReplyDelete