Saturday, January 8, 2011

ketika cinta bertasbih

seronok kan kawen~!!

gelak ketawa menangis. susah senang. tengok tv. tengok wayang. berkongsi impian. berkongsi hobi. keluar minum dan makan sama-sama. jerit tengok bola sama-sama. paling best dapat tido sama-sama. adoyai!
nak buat apa pun sama-sama. ada teman. seronok gila huhuh.
mak!! nak kawen!
nak kawen~!
nak kawen~!

gila kan kan kan. ni semua gara-gara tengok citer industan semalam. pastu nanges sebab gadoh. mengada-ngada gile,.. aku kowt yang cepat taching sebenarnya.. tapi satu yang aku suka pasal diri sendiri. aku seorang pemaaf. aku cepat memaafkan. aku xde pendam-pendam simpan dalam hati. bila aku bangun pagi.. aku harap semua sengketa tu terus hilang. bukan untuk dia jek. tapi bila dengan semua orang pun. tabik!<--gila kan kan kan..

cerita pasal kawen.
tahniah along~!!!!!!!!!! rasa macam nak jerit oke. jerit., yeaaaaaaaaay~!! tapi takdenye aku jerit huhuh. takkan la nak buang tebiat plak. ko bukan tinggal kat hutan nak jerit bagai huh. ko tinggal dengan public~! ceritanya tadi call kakzaza, aku punya kakak ipar. cakap la pasal kereta bla bla bla pot pet pot pet,. tetibe kak za tanya. "pijah, da tau tak along da pregnan?" owh my mummy daddy.. speechless. sumpah aku terkejut plus hepi hepi hepi gila la weh. huhu. aku taknak nangis terharu. aku nak senyum sampai telinge sebab terharu. series aku sangat gembira. terima kasih YA ALLAH~! lepas tu terus call mak. "maaak... along da pregnan ka. xhabaq!! heheheee" "sapa habaq hang. baru 1 bulan, xmau kecoh lagi.." semestinya kakza yang bagitau. aku tau kenapa derang seme tak cakap kat aku. salah satu sebab maybe aku ni stil budak2 lagi bagi diorang. tapi mak, cek dah besaq. dah besaq. dah tegedik-gedik nak kawen. mana boleh y all hide the happiest new cam ni daripada cek okaaaaaaaay,. aku bukan budak darjah 5 lagi. aku sudah besaaaaaaaar.

err.. jadi mak..
boleh x.
boleh x.
cek nak kawen.
plis.
plis.
plis.
find me the right prince. kukuku.

gila GATAI ANAK PAKYA SORANG NIH.

No comments:

Post a Comment